News Flash:

Cum va lucra de Ziua Unirii Principatelor Române

RETIM a făcut public programul de lucru pentru data de 24 ianuarie

23 Ianuarie 2024
110 Vizualizari | 0 Comentarii


RETIM a comunicat programul de lucru pentru data de 24 ianuarie, inclusiv o serie de recomandări pentru sezonul rece.

Pe 24 ianuarie, colectarea deșeurilor va fi realizată conform programului normal, conform informațiilor publice oferite de RETIM. Astfel, echipajele RETIM responsabile de colectarea deșeurilor municipale vor opera în teren în conformitate cu programele de colectare stabilite pentru fiecare fracție în mod specific.

În aceeași zi, Birourile de relații clienți – Contractare și casieriile din Timișoara și Lugoj vor fi închise, deoarece se va efectua o schimbare de sistem informatic. Activitatea normală va fi reluată începând cu ziua următoare, adică 25 ianuarie.

Cele patru centre de colectare a deșeurilor voluminoase, vegetale, din construcții, din polistiren și carton din Timișoara vor fi, de asemenea, închise în 24 ianuarie. Aceste centre își vor relua activitatea conform programului normal începând cu data de 25 ianuarie.


„Și în zi de sărbătoare, RETIM reamintește că regulile de colectare separată a deșeurilor sunt: deșeurile reciclabile trebuie să fie depozitate în recipienții prevăzuți în contract: pubele sau saci, golite, clătite, pliate, turtite sau strivite. Sacii galbeni pentru colectare trebuie să fie legați, pubelele să fie închise, pentru a preveni umezirea conținutului în caz de ploaie sau ninsoare; deșeurile reziduale pot îngheța în pubele din cauza umidității ridicate, dacă sunt depozitate la exterior. RETIM recomandă utilizatorilor să țină recipientele în locuri adăpostite și să le scoată la limita de proprietate pentru colectare, conform programului obișnuit. Regulile complete de colectare separată a deșeurilor și programul de colectare pentru Zona 0 și Zona 1 a județul Timiș sunt disponibile pe site-ul retim.ro”, a transmis operatorul de salubritate.


Compania aduce aminte tuturor clienților săi, atât persoane fizice cât și juridice, că pot activa factura electronică în mai puțin de un minut prin intermediul site-ului retim.ro, în secțiunea „efactura”. Această măsură nu numai că reduce impactul asupra mediului, prin diminuarea consumului de hârtie și resurselor folosite pentru transport și distribuție, dar și simplifică procesul de gestionare a facturilor.

În ceea ce privește plata facturilor, RETIM recomandă în mod special utilizarea instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul retim.ro, sau a sistemelor de plată rapidă precum PayPoint, Un-Doi, Self-Pay, sau a aplicației mobile Pago.

Pentru orice întrebări sau sesizări legate de colectarea deșeurilor, RETIM este disponibilă prin intermediul Call Center-ului la numărul de telefon +40 374 885 692, în intervalul luni-vineri, între orele 07:00–19:00, sau prin e-mail la adresa contractare•retim.ro.

Cu o experiență și dotare tehnică semnificativă, RETIM Ecologic Service S.A. a fost înființată în 1997 și oferă servicii de salubrizare eficiente, respectând un sistem de management integrat al gestionării deșeurilor conform standardelor europene în județul Timiș.

RETIM face parte din RER Ecologic Group, fondat în 1994 de concernul german RWE, și care activează în domeniul salubrității, recuperării ecologice și reciclării. Grupul RER mai deține și alte companii precum REBU, RERVEST, RER Sud, RER Brăila, RER Servicii și RER DATA, având în prezent aproximativ 3.000 de angajați.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007318 (s)