News Flash:

Dotează Sala Multifuncțională cu aparatură de ultimă generație!

Consiliul Județean Timiș cumpără echipamente digitale de un milion de lei

23 Ianuarie 2024
118 Vizualizari | 0 Comentarii


Consiliul Județean Timiș a aprobat achiziționarea de echipamente digitale în valoare de un milion de lei pentru Sala Multifuncțională. Proiectul, denumit „Sistem integrat de distribuție și afișare video și pupitru digital”, include cumpărarea unui video wall de 7 metri, a unor microfoane wireless, a unui sistem audio și a unui display full HD.

„Obiectivul de investiție propus a se realiza în cadrul prezentului contract constă în achiziția unui sistem integrat de distribuție și afișare video (sistem videowall), proiectarea, furnizarea echipamentelor specifice, instalarea acestora, punerea în funcțiune și testarea întregului sistem, precum și instruirea personalului autorității contractante cât și a unui pupitru digital pentru vorbitor complet echipat”, se precizează în fișa de date a proiectului.

Licitația pentru achiziționarea echipamentelor digitale, estimată la un milion de lei, a fost inițiată și este deschisă pentru ofertele firmelor interesate. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 februarie. După atribuirea contractului, furnizorul selectat trebuie să livreze echipamentele digitale într-un termen de 4 luni.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005251 (s)