News Flash:

BNR a decis!

Rata dobânzii de politică monetară se va menține la nivelul de 7% pe an

6 Octombrie 2023
227 Vizualizari | 0 Comentarii


Consiliul de Administrație al Băncii Naționale a României a hotărât să mențină rata dobânzii de politică monetară la nivelul de 7% pe an. De asemenea, a fost păstrată rata dobânzii pentru facilitatea de creditare la 8% pe an și rata dobânzii pentru facilitatea de depozit la 6% pe an. Nivelurile actuale ale ratelor rezervelor minime obligatorii pentru pasivele în lei și în valută ale instituțiilor de credit rămân neschimbate. Această dobândă cheie a fost menținută la același nivel din luna ianuarie a acestui an, când BNR a decis să o crească de la 6,75% pe an la 7% pe an.

Ceronav DP Training Centre s-a pregătit pentru noile cerințe ale Nautical Institute referitoare la operatorii DP și personalul responsabil cu întreținerea navelor DP. Din 1 ianuarie 2024, când vor intra în vigoare noile scheme de DP, acest centru de formare va acoperi toate noile programe de formare DP obligatorii, toate fiind acreditate de către Nautical Institute.

Asociația Maristar COM SRL - Hydrostroy AD a câștigat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de lărgire la patru benzi a DN1A, în sectorul cuprins între Centura București și intersecția cu șoseaua Chitila - Mogoșoaia. Valoarea contractului este de 61,56 milioane de lei fără TVA și este finanțat din fonduri europene nerambursabile. Câștigătorul licitației are la dispoziție două luni pentru proiectare și zece luni pentru executarea lucrărilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005224 (s)