News Flash:

Alături de studenți!

CEC Bank lansează Pachetul Student Free

5 Octombrie 2023
207 Vizualizari | 0 Comentarii


CEC Bank a introdus Pachetul Student Free, destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani. Acest pachet include un cont curent în lei și euro, un card de debit Student Free, acces la serviciile de Internet Banking și Mobile Banking. Un avantaj notabil este că nu se percep comisioane de administrare, iar produsul poate fi obținut complet online, conform unui comunicat emis de bancă.

În luna iulie 2023, numărul de prosumatori a ajuns la 84.733, cu o capacitate instalată de 1.063 MW. Aceasta este o cifră importantă, mai ales că programul Casa Verde nu a inclus încă toți prosumatorii. Estimările indică că, până la finalul lunii martie a anului următor, se va atinge ținta de 2.000 MW capacitate instalată. Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei, Gabriel Andronache, a subliniat importanța abordării treptate pentru a evita probleme în sistem și a menționat că stocajul de energie trebuie tratat cu atenție, nu doar programul fotovoltaic Casa Verde.

Depozitarul Central a început distribuirea sumelor de bani aferente CUPON 6 pentru obligațiunile emise de Patria Bank începând cu data de 5 octombrie. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligațiuni este de 16,29 euro. Obligatarii care sunt înregistrați în registrul emitentului la data de 14 septembrie 2023 pot să își încaseze sumele aferente CUPON 6 în conturile de fonduri dedicate ale Participanților la sistemul Depozitarului Central, deschise pe platforma T2S.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006472 (s)