News Flash:

Rasturnare de situatie in cazul celor cinci tineri din Suceava care au ars de vii! Anuntul facut de medicii legisti

4 Noiembrie 2017
1666 Vizualizari | 0 Comentarii
accid

Anuntul facut de medicii legisti in aceasta dimineata! Ce au descoperit acestia rastoarna situatia in cazul tragediei de la Iliesti.

Ciprian Nasaudeanu, soferul care a provocat tragedia de la Ilisesti, ar fi consumat alcool inainte de a urca la volan. Surse apropiate anchetei au declarat ca politistii au identificat martori care le-ar fi confirmat faptul ca tanarul de 26 de ani bause la petrecerea de Halloween la care a participat in Suceava.
Informatiile urmeaza sa fie confirmate de investigatiile oficiale. Medicii legisti suceveni au efectuat deja joi primele trei necropsii in cazul Simonei Lazarovici si a fratilor Beniamin Marian Paraliuc si Emanuel Darius Paraliuc, iar vineri vor fi efectuate si necropsiile pentru Ciprian Nasaudeanu si Andrei Preluca, potrivit stirisuceava.net.

Se pare ca desi toate cele cinci victime au fost carbonizate, medicii legisti vor putea face analize pentru a stabili daca soferul consumase bauturi alcoolice sau alte substante interzise. Surse apropiate anchetei au pecizat ca, in urma impactului dintre autoturismul Audi A6 si camion, bratul stanga al soferului Ciprian Nasaudean a fost sectionat si a fost aruncat pe carosabil, in afara masinii. Din acest brat medicii legisti au reusit sa preleveze probe biologice, in urma analizelor urmand a se stabili daca soferul a consumat alcool sau alte substante interzise.


ciprian nasaudeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005329 (s)