News Flash:

Decizie radicala luata de ministrul Transporturilor

3 Noiembrie 2017
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
felix stroe presedinte psd constanta evz 465x390

Ministrul Transporturilor a decis sa il demita pe directorul general al Metrorex, dar si pe directorul adjunct, dupa incendiul de la metrou din aceasta dimineata. 

"Am decis sa demit directorul general al Metrorex, dar si directorul adjunct. Atitudinea directorului general a fost inca de ieri una de netolerat, una de om neinformat. Sunt foarte multe probleme la metrou. Cu siguranta vom constata ca nu s-au facut lucrari de intretinere, ca s-au facut de mantuiala. Daca vor exista aspecte penale nu vom ezita sa sesizam organismele de urmarire penala," a declarat Ministrul Transporturilor, Felix Stroe la Romania tv. 

Cei doi directori vor fi inlocuiti imediat, iar secretarul de stat responsabil de zona feroviara va fi trimis la metrou, unde isi va petrece marea parte a programului de munca. Ministrul Transporturilor spune ca directorul Marin Aldea a fost avertizat chiar cu o zi inainte. 

"Dupa demiterea celor doi directori, ei vor fi inlocuiti de inlocuitorii legali. Vreau oameni competenti, profesionisti, responsabili, care sa munceasca zi si noapte, sa renunte la sambete si duminici. Ieri il intrebam pe directorul general Metrorex cand va raspunde la solicitarea Primariei Capitalei pentru introducerea tichetului unic de transport. Aceasta problema se studiaza de zece luni. Mi-a demonstrat ca este un om superficial.  L-am avertizat inca de ieri. Sunt multe probleme la metrou, astfel ca secretarul de stat de la feroviar isi va desfasura jumatate de program, de azi inainte, la metrou, " a continuat Felix Stroe.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004700 (s)