News Flash:

Cine sunt tinerii care au ars de vii in cumplitul accident din Suceava! Cei cinci se intorceau de la o petrecere de Halloween. Impactul a fost devastator

2 Noiembrie 2017
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
tineri suceava

Un cumplit accident a avut loc in aceasta dimineata pe drumul national care leaga Suceava de Gura Humorului.

In curba de la intrarea in Ilisesti dinspre Suceava, un Audi in care se aflau cinci persoane a fost scapat de sub control de soferul in varsta de 26 de ani, intrand pe contrasens, unde a lovit o alta masina mica si un autocamion.

In urma impactului, autoturismul marca Audi a luat foc si a ars ca o torta. Toti cei cinci tineri care se aflau in vehicul si care se intorceau de la o petrecere au murit carbonizati.

Alte trei persoane din celelalte doua masini au fost ranite iar una dintre ele a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului SF. Ioan Cel Nou Suceava.

Soferul masinii Audi are 26 de ani, se numeste Ciprian Nasaudeanu si este din Gura Humorului.

Cu aproximativ o ora inainte de producerea tragediei, baiatul a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de alti trei tineri, respectiv Beniamin Marian, Emanuel Darius Paraliuc si Andrei Preluca.

Cei care ii cunosc pe tinerii morti si-au exprimat stupoarea pentru accidentul de la Ilisesti si pentru nenorocirea care s-a produs.

Sursa: observator.tv

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004707 (s)