News Flash:

Caz absolut socant! O tanara de 27 de ani a fost gasita moarta, dezbracata, pe un camp de langa Autostrada Soarelui

3 Noiembrie 2017
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
mirabela

Caz absolut şocant! O tânără de 27 de ani din Prahova a fost găsită moartă, dezbrăcată, pe un câmp de lângă Autostrada Soarelui. Din primele informaţii, tânăra ar fi avut parte de o moarte violentă.

Mirabela a plecat de la un concert din Bucureşti, câteva zile mai târziu fiind găsită moartă. Totul s-ar fi descoperit pe data de 13 octombrie, însă abia acum s-a aflat despre cine era vorba.

Tatăl Mirabelei spune că după două zile de la concert l-a sunat de pe alt număr şi i-a spus că este bine. După alte şase zile a aflat că fiica ei a murit.

„Nu știu la cine s-a dus în București. Ea a plecat la un concert, după un tip cu numele de scenă Dilimanjaro. Cam așa i-a spus bunică-sii, că se va duce după ei pe unde cântă, că-i place cum cântă și… Nu pot să-mi dau seama cum a ajuns în Călărași din București, dar cu o săptămână înainte fusese la alt spectacol de-al lui, în București„, a povestit tatăl Mirabelei, conform ziarulincomod.ro.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași au declarat că tânăra a fost văzută de mai mulți oameni pe traseul ei până la locul în care și-a găsit sfârșitul şi că la ora actuală urmărirea penală se efectuează cu privire la identificarea circumstanțelor morții. Nu există momentan un cerc de suspecți.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007129 (s)