News Flash:

Înfrângere usturătoare

Rapid Bucureşti a fost învinsă în Giulești de către Universitatea Cluj, în Superligă

29 Noiembrie 2023
139 Vizualizari | 0 Comentarii


Universitatea Cluj a obținut o victorie importantă împotriva echipei Rapid București, cu scorul de 3-2 (1-2), într-un meci desfășurat luni seara, în Giulești, în cadrul etapei a 17-a a Superligii de fotbal.

Rapid a reușit să conducă cu 2-0 în primele 30 de minute, dar Universitatea Cluj a redus din diferență înainte de pauză, iar clujenii au întors rezultatul în repriza a doua.

Jayson Papeau (minutul 14) a deschis scorul cu un șut din afara careului, deviat de Lucas Masoero, în timp ce Alexandru Ioniță II (minutul 25) a mărit diferența după o centrare a lui Funsho Bamgboye.

Daniel Popa (minutul 40) a înscris primul gol pentru clujeni, după o pasă de la Dorinel Oancea. Alexandru Chipciu (minutul 55) a restabilit egalitatea după un șut în bară al lui Ianis Stoica. Golul victoriei oaspeților a fost marcat de Ianis Stoica, după o pasă de la Daniel Popa (minutul 74).

Oaspeții au avut și alte ocazii mari de a marca, însă au ratat șansele, printre care cele ale lui Dan Nistor (minutul 3), Daniel Popa (minutul 46) și Chipciu (minutul 76 - bară).

La acest meci au asistat 10.832 de spectatori, iar Rapid a pierdut șansa de a urca pe locul secund în Superligă. Acest rezultat pune capăt unei serii de 11 meciuri consecutive fără înfrângere pentru Rapid, care a avut șapte victorii și patru egaluri.

Universitatea Cluj rămâne neînvinsă în deplasare în acest sezon.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005351 (s)