News Flash:

Zi istorică pentru un club istoric

Fan-shop-ul din Gara de Nord al Clubului de fotbal FC Rapid, redeschis după 30 de ani

24 Noiembrie 2023
161 Vizualizari | 0 Comentarii

Clubul de fotbal FC Rapid a redeschis fan-shop-ul său din Gara de Nord după o pauză de 30 de ani. La eveniment au participat atât foști cât și actuali jucători ai echipei giuleștene, alături de câteva zeci de suporteri entuziaști.

Inaugurarea a avut loc în prezența a zece angajați ai companiei CFR, îmbrăcați în uniforme, iar președintele clubului, Daniel Niculae, a tăiat panglica ceremonios.

„Este o zi istorică, pentru un club istoric. Ne întoarcem practic la rădăcinile noastre prin redeschiderea acestui magazin în Gara de Nord, un loc plin de istorie”, a afirmat Niculae despre magazinul tradiţional al FC Rapid, care a comercializat produse cu însemnele clubului până la închiderea sa din 1993.

„Mă bucur că am reuşit să îl redeschidem după o perioadă atât de lungă. Prin tot ceea ce facem noi ne respectăm suporterii, mergem în întâmpinarea lor şi încercăm să le îndeplinim doleanţele. Chiar dacă nu toţi care păşesc în Gara de Nord sunt rapidişti, dar cu siguranţă că fiecare are un prieten rapidist, o cunoştinţă sau o rudă. Ştim că sunt foarte mulţi oameni care circulă cu trenul, deci magazinul este aici şi pentru suporterii noştri din provincie”, a mai spus Daniel Niculae.

Prezent la eveniment, căpitanul echipei giuleștene, Cristian Săpunaru, a amintit că în copilărie obișnuia să cumpere diverse produse de la vechea locație a magazinului.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005197 (s)