News Flash:

Ghinion!

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanţa, a fost suspendat două meciuri de Comisia de Disciplină a FRF

17 Noiembrie 2023
176 Vizualizari | 0 Comentarii


Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis în ședința de miercuri să suspende antrenorul echipei Farul Constanța, Gheorghe Hagi, pentru două meciuri, conform informațiilor furnizate de site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. Decizia a fost luată în urma primirii unui cartonaș roșu de către Hagi din partea arbitrului Horațiu Feșnic la finalul meciului Farul Constanța - AFC Hermannstadt, scor 1-1, desfășurat în etapa a 16-a a Superligii.

„FCV Farul Constanţa vs. AFC Hermannstadt - Eliminare Gheorghe Hagi (FCV Farul Constanţa) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Gheorghe Hagi cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 320 lei”, se precizează în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.


În aceeași ședință, Comisia de Disciplină a decis să sancționeze clubul Oțelul Galați cu o penalitate sportivă de 5.000 de lei în urma incidentelor petrecute în partida cu Poli Iași, scor 1-1, din etapa a 15-a a Superligii.

Valentin Crețu, jucătorul de la FCSB, eliminat în meciul câștigat cu FC U Craiova, scor 2-1, în etapa a 16-a a Superligii, a fost sancționat cu suspendare pentru două partide și o penalitate sportivă de 3.000 de lei.

Pentru cartonașul roșu primit în meciul Universitatea Cluj - Petrolul Ploiești, scor 0-0, din etapa a 16-a, jucătorul echipei clujene Valentin Gheorghe a fost sancționat cu suspendare pentru două meciuri și o penalitate sportivă de 3.000 de lei.

Jucătorii Adam Nemec (FC Voluntari) și Junior Pius (FC Botoșani), eliminați în meciul direct din etapa a 16-a, scor 3-3, au primit suspendări de câte un joc și amenzi de 740 de lei.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005052 (s)