News Flash:

Loredana Groza a fost taxata de fani si caracterizata ca fiind ”artificiala”. Ce raspuns a dat artista?

10 August 2021
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana Groza

Loredana Groza stie cum sa fie in centrul atentiei. In ultima perioada, diva de alta data a cazut intr-o alta extrema, iar cei care o urmaresc pe social media au impresia ca au nimerit pe contul gresit.

Loredana a inceput sa starneasca un val de reactii aproape cu fiecare postare pe care o face pe Instagram si nu numai. Dupa ce a devenit viral filmuletul in care afirma ca nu are niciun fel de interventii sau operatii estetice, acum artista a dat din nou ci bata-n balta. Lori din Onesti, asa cum se alinta nu mai filtreaza ce posteaza in online si astfel, de multe ori devine tinta vorbelor rautacioase.

Jurata X Factor a inceput sa se pozeze mai provocator ca niciodata, iar daca la inceput fanilor li se parea amuzat si chiar apreciau astfel de imagini, acum artista este trasa la raspundere de urmaritori. Recent, diva a postat o imagine cu noul look, iar comentariile negative au fost la ordinea zile. Internautii s-au legat de data asta de faptul ca Lori are prea multe operatii si ca nu recunoaste, facand-o pur si simplu ”articiala”.

Loredana nu s-a lasat nici ea mai prejos si a avut raspunsul perfect pentru fanei rautacioase. ”Draga mea, nu e nimic artificial nici în corpul și nici în spiritul meu, nu te mai stresa”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004536 (s)