News Flash:

Surorile Osoianu au dat lovitura. Cum au ajuns artistele sa cante cu Jay-Z si Kanye West, cei mai mari rapperi din America

10 Iunie 2022
842 Vizualizari | 0 Comentarii
Surorile Osoianu

D.C Comics a promis multa actiune anul acesta si s-a tinut de cuvant. „Black Adam” este un nou supererou care isi va face aparitia anul acesta intr-un nou film. Black Adam este rivalul lui Shazam, iar primul trailer al productiei a aparut deja.


Fanii D.C Comics au asteptat cu sufletul la gura ca „Black Adam” sa le arate primele secvente din mult asteptatul film. Rolul principal ii apartine lui Dwayne Johnson care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Actorul este recunoscut din filmele „Jumanji”, dar si din peliculele in care apare alaturi de Ryan Reynolds. 


Trailerul este gandit in asa fel incat sa ii lase pe toti cu gura cascata, dar ce este si mai interesant este ca pe una dintre piesele de pe coloana sonora se aud Surorile Osoianu. Interpretele au dat lovitura cu stilul lor muzical, iar pe plan national, multi artisti au colaborat cu ele, printre care Irina Rimes si Spike.
Piesa in care se aud vocile inconfundabile ale Surorilor Osoianu se numeste „Murder to Excelence” si le apartine lui Jay-Z si Kanye West si are toate sansele sa fie un hit international. Filmul „Black Adam” se va lansa pe 22 octombrie in cinematografele din America, iar mai apoi in lume. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005321 (s)