News Flash:

Ai talent artistic?

Proiect extraordinar, marca UPT, pentru elevi și studenți

20 Septembrie 2023
163 Vizualizari | 0 Comentarii


Universitatea Politehnica din Timișoara invită copiii și tinerii talentați și creativi să contribuie la proiectarea viitorului orașului prin intermediul unei serii de evenimente desfășurate în cadrul proiectului SEE 821 - „Timișoara - de la capitala culturală de astăzi la orașul viitorului. Proiectați viitorul orașului vostru”. Până la data de 3 octombrie 2023, toți elevii și studenții pot crea lucrări artistice de diferite tipuri (machete, desene, picturi, colaje etc.) care să ilustreze viziunea lor asupra orașului viitorului.

Lucrările create vor trebui să reprezinte orașul așa cum îl văd cei tineri și să fie predate la sediul Bibliotecii UPT (Bulevardul Vasile Pârvan 2 B) - CCOC în intervalul orar 8:00-16:00 până pe 3 octombrie 2023. Pentru mai multe informații și detalii de contact, puteți lua legătura cu Cristina Hălbac la numărul de telefon 0722 75 40 45 sau la adresa de email cristina.halbac•upt.ro. Lucrările vor fi expuse public în holul central al Bibliotecii UPT în perioada 10 octombrie 2023 - 22 octombrie 2023.

Vernisajul expoziției va avea loc pe 10 octombrie 2023, la ora 10:00, în Sala Polivalentă situată la parterul Bibliotecii UPT. La eveniment vor lua cuvântul reprezentanți ai administrației locale, personalități culturale ale orașului și profesioniști din domeniul educației.

Proiectul este susținut de parteneri precum Convenția Organizațiilor Studențești din Politehnică (COSPol), Asociația Elevilor din Timiș (AETM), Asociația Culturală „Salvați Patrimoniul Timișoarei”, și Școala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu” din Timișoara.

Acest proiect, intitulat „Timișoara - de la capitala culturală de astăzi la orașul viitorului. Proiectați viitorul orașului vostru”, este promovat de Universitatea Politehnica din Timișoara și beneficiază de colaborarea cu NTNU (Norwegian University of Science and Technology) din Trondheim, Norvegia, care este partener al proiectului. NTNU organizează evenimentul FUTURUM, o expoziție despre viitor, despre cum vor arăta orașele noastre peste 30 de ani și despre modul în care noi, cetățenii, prin intermediul culturii pot contribui la dezvoltarea urbană sustenabilă.

Rezultatele acestui proiect contribuie la promovarea și diseminarea anului „Timișoara - Capitală Culturală Europeană 2023”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005433 (s)