News Flash:

Incredibil!

Doi tineri, dintre care unul minor, prinși cu droguri în curtea unui liceu din Timișoara

20 Septembrie 2023
177 Vizualizari | 0 Comentarii

În cursul zilei de ieri, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, aflat în serviciul de patrulare, a observat doi tineri în curtea unui liceu, dintre care unul era minor, și a constatat că aceștia aveau asupra lor substanțe interzise.

Comportamentul suspect al celor doi tineri i-a atras atenția jandarmilor, care au decis să îi verifice. În urma verificărilor, au descoperit că cei doi dețineau plicuri transparente conținând o substanță pulverulentă cristalină. Cel mai mare cantitate din această substanță era în posesia minorului în vârstă de 16 ani, care nu era elev al liceului respectiv. El deținea, de asemenea, un cântar electronic. Minorul a explicat că achiziționase substanța pentru o petrecere la care urma să participe și că i-a dat un pliculeț cu substanță prietenului său, cu care se afla în momentul identificării de către jandarmi.

Tânărul în vârstă de 18 ani, care ispășise o pedeapsă privativă de libertate și care fusese eliberat condiționat, a declarat că a achiziționat substanța din curiozitate.

Cei doi tineri au fost conduși de jandarmi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara pentru a se efectua procedurile legale, iar autoritățile competente au fost sesizate în vederea continuării cercetărilor.

Inspectoratul Școlar al județului Timiș a confirmat că cei doi tineri nu erau elevi actuali sau foști elevi ai Colegiului Tehnic de Vest, iar acesta din urmă a luat măsuri de securitate pentru a preveni astfel de incidente, precum menținerea porții de acces în curte permanent închisă și contactarea personalului școlii în cazul accesului necesar în zona în care se efectuează lucrări la clădirea școlii. Cei doi tineri au fost găsiți într-o zonă aparținând liceului, situată în apropierea terenului de sport, cu acces direct din stradă și într-un corp de clădire aflat în construcție.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004666 (s)