News Flash:

Procedura de achiziție s-a încheiat

Se știe cine va construi baza sportivă de pe strada Mircea cel Bătrân

19 Septembrie 2023
154 Vizualizari | 0 Comentarii


Procedura de achiziție pentru construcția bazei sportive de pe strada Mircea cel Bătrân a fost finalizată. Au fost depuse patru oferte, iar societatea care a fost desemnată câștigătoare urmează să încheie contractul, cu condiția ca în următoarele 7 zile să nu fie depusă nicio contestație.

“Multă lume așteaptă trecerea directă la execuția lucrării, așa mi-aș dori și eu! Da, ar fi mai simplu, dar legiuitorul a prevăzut exact etapele care trebuie urmate, iar studiile de fezabilitate și proiectele tehnice nu pot fi ocolite. Adevărul este că și atunci când construim orice pentru noi, avem nevoie de toate aceste documente, doar că, în privat, lucrurile merg mai repede. Știu foarte bine că toți anii scurși fără investiții în infrastructura sportivă au generat dezamăgire și neîncredere. Am trăit și eu o asemenea dezamăgire, dar vă asigur că acum lucrurile se mișcă în direcția bună”, a precizat viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără.

Stadionul cunoscut sub numele de "Lego" sau "Eroii Timișoarei" se află în prezent în procesul de avizare, cu toate demersurile necesare finalizate. Construcția efectivă va începe în câteva luni.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007922 (s)