News Flash:

Faceți sport ca să ajutați!

Duminică, 24 septembrie, se dă startul Crosului OncoHelp, la Parcul Alpinet

19 Septembrie 2023
175 Vizualizari | 0 Comentarii


La Timișoara, se desfășoară a patra ediție a Crosului OncoHelp în această toamnă. Locuitorii orașului sunt invitați să participe la acest eveniment sportiv și caritabil, cu scopul de a susține pacienții cu afecțiuni oncologice. Asociația OncoHelp va utiliza fondurile strânse din taxa de înscriere pentru achiziționarea a 15 infuzomate. Aceste dispozitive medicale sunt esențiale pentru administrarea precisă a tratamentelor perfuzabile, iar sistemul lor integrat de control ajută la prevenirea posibilelor erori și la sporirea siguranței pacienților. Evenimentul va avea loc în data de 24 septembrie.

„În fiecare zi, zeci de pacienți care urmează un tratament în cadrul Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp sunt conectați la un asemenea aparat folosit pentru administrarea medicamentelor, a sângelui și a produselor sangvine. Infuzomatul calculează automat rata de administrare pe baza concentrației medicamentului în raport cu doza stabilită de medic. Software-ul asigură un nivel foarte mare de precizie în administrarea perfuziei, dar și de control, excluzând erorile umane.”, a explicat doctorul Șerban Negru, președintele Asociației OncoHelp – Centrul de Oncologie OncoHelp Timișoara.

Crosul OncoHelp va începe duminică, pe 24 septembrie, la Parcul Alpinet (fosta terasă Flora), la ora 10 dimineața. Traseul evenimentului va include următoarele puncte: Parcul Alpinet (fosta Terasă Flora) - Podul Tinereții - Podul Michelangelo - Podul Decebal - Podul Michelangelo - Podul Tinereții - Podul Traian - Parcul Alpinet (fosta Terasă Flora).

Programul Crosului OncoHelp este următorul:

Ora 09: Distribuirea numerelor pentru înscrierile online și înregistrările la fața locului;
Ora 09:45: Încălzire alături de antrenorul Alex Miu;
Ora 10: Startul cursei;
Ora 11: Premierea simbolică a celor cu cel mai bun timp.
De asemenea, va exista un punct de rehidratare la Podul Decebal.

Pentru a participa, puteți să vă înscrieți online sau în ziua evenimentului, începând cu ora 09. Taxa de participare este de 50 de lei. De asemenea, puteți face donații online la https://oncohelp.ro/donații/ sau la fața locului, într-o urnă special dedicată donațiilor. Persoanele juridice interesate pot face sponsorizări prin completarea unui contract de sponsorizare, care poate fi descărcat de aici.

Anul trecut, cu banii strânși din evenimentele caritabile Crosul OncoHelp și Dovleacul Roz, Asociația a achiziționat 27 de fotolii ergonomice pentru pacienții oncologici. Acum, fiecare fotoliu necesită alocarea unui infuzomat (pompă volumetrică).


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008040 (s)