News Flash:

Inaugurare importantă în orașul de pe Bega

Noul laborator al Centrului de Inginerie Huf România, inaugurat la Timișoara

18 Aprilie 2024
94 Vizualizari | 0 Comentarii


Centrul de Inginerie Huf România a inaugurat noul său laborator la Timișoara, devenind cea mai mare și modernă locație de testare a companiei la nivel mondial.

Centrul Huf din Timișoara va furniza clienților din industria auto produse de înaltă calitate. Aceasta reprezintă a treia locație a Huf în România și confirmă strategia de dezvoltare globală a companiei.

„Huf urmărește o strategie clară de creștere: compania își propune să atingă vânzări nete de 2 miliarde de euro până în 2031, iar Huf România va juca un rol extrem de important în atingerea acestui obiectiv. La Timișoara, dezvoltăm deja software și produse electronice pentru a oferi cele mai inovatoare soluții de acces auto și autorizare pentru industria automotive. Prin noul TCRL, înființăm cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală de centre de competență Huf. Acesta va deservi toate cele cinci locații Huf din Europa – Portugalia, Spania, Polonia, Germania și România – pentru a furniza produse de înaltă calitate clienților noștri din domeniul industriei automotive”, a afirmat Bogdan Nuna, CTO al Huf.

„După unitatea de producție din Arad și Centrul de inginerie Huf din Timișoara, ne extindem acum competențele în România prin noul TCRL. În noul laborator, ne concentrăm activitățile de testare și validare pentru a asigura produse de înaltă calitate. În plus, creștem testele inițiale, validările de proiectare și de proces și consolidăm rolul Huf România în dezvoltare tehnologică și inovare”, a spus Cristian Enculescu, directorul Centrului de Inginerie Huf România.


Laboratorul de testare al Centrului de Inginerie Huf România se situează pe bulevardul Republicii nr. 21, în apropierea centrului Timișoarei. Cu o suprafață de 1700 de metri pătrați, Huf a dotat laboratorul cu echipamente de ultimă generație pentru testarea și validarea unor produse precum sistemele de acces auto, inclusiv cheile auto clasice, inteligente și digitale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005098 (s)