News Flash:

Primarul Timisoarei le-a pus gand rau soferilor agresivi

4 Noiembrie 2016
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
Sistemul de trafic management a fost inaugurat oficial, luni, la centrul de monitorizare a traficului construit in cadrul proiectului. La eveniment au luat parte reprezentati ai firmei Swarco Traffic, cea care s-a ocupat de implementarea proiectului, reprezentanti ai Primariei Timisoara si seful STS, generalul Marcel Opris.

Amintim ca in cadrul proiectului care are o valoare de zece milioane de euro au fost modernizate 90 de intersectii, 44 au fost dotate cu semafoare, 134 de intersectii au fost dotate cu camere de supraveghere, au fost montate 230 de camere de supraveghere in interesectii si au fost montate sapte radare de viteza si 13 radare de informare.

Primarul Nicolae Robu a declarat ca „a fost bine ca am asumat implementarea, caci suntem in momentul fericit al inaugurarii si deja orasul beneficiaza de rezultatele proiectului. Beneficii vor aparea tot mai multe pe zi ce trece, abia saptamana trecuta s-a dat drumul la sincronizarea semafoarelor, iar procesul va fi unul fara sfarsit. Sunt doua regimuri de lucru: cel in care se poate merge pe timpi exacti, daca se respecta viteza legala si un regim mai evoluat, care nu e atat de spectaculos ca cel al undei verzi, un regim adaptiv, in care timpii de semaforizare sunt variabili. Deja am putut vedea ca in Timisoara se circula mai usor, nu prea mai sunt aglomeratii, decat in zonele de varf. Vor mai fi aglomeratii si pana vom termina toate pasajele si podurile peste Bega nu ne putem astepta ca acest proiect sa faca si ce nu ar trebui sa faca. (…) Valoarea initiala a proiectului a fost de 25,8 milioane lei. La licitatie s-a adjudecat lucrarea cu 24,6 milioane lei. La sfarsit, raportam o economie de peste 500.000 de lei”.

Generalul Opris s-a aratat extrem de incantat de proiectul de trafic management despre care a avut doar cuvinte de lauda. „Va aflati in fata celui mai impresionant proiect din Romania. Va aflati in fata unei viziuni. Este o viziune plecata dinspre administratia locala, continuata si imbunatatita prin inginerii care lucreaza in Serviciul de Telecomunicatii Speciale, in Timisoara”, a spus acesta. 

semafoare intersectii radare nicolae robu opris
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006394 (s)