News Flash:

VESTE BOMBA pentru TOTI SOFERII peste 31 de ani

3 Noiembrie 2016
2873 Vizualizari | 1 Comentarii
sofer amenda
Masina puternica la volanul careia se afla un sofer tanar. Cam acesta ar fi portretul robot al soferului din Romania la care ar trebui sa fim cu totii atenti.



Soferii cu varste de pana la 25 de ani care conduc masini cu o capacitate cilindrica de peste 2,5 litri sunt, statistic, cei care provoace cele mai multe accidente.



Potrivit raportului firmei de cercetare Milliman, obtinut de ECONOMICA.NET, pe baza caruia Autoritatea pentru Supraveghere Financiara a stabilit preturile maxime ale politei RCA, frecventa daunei pentru soferii cu varste de pana la 25 de ani si care conduc masini cu motoare de cel putin 2,5 litri este de 12,7%.



Cu alte cuvinte, in medie, un sofer din opt aflat in aceasta categorie a produs un accident in ultimii trei ani, statistica rezultata din cercetarile asiguratorilor



A doua cea mai mare frecventa a daunei apare in dreptul soferilor cu varste de pana la 25 de ani, care conduc masini cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 2 si 2,5 litri. Aici, frecventa este de 10,75%, deci, in medie, un sofer din noua a produs un accident.



Pe locul trei in randul soferilor care provoaca cel mai des accidente nu sunt, de data aceasta, cei mai tineri participanti la trafic, ci soferii cu varste cuprinse intre 26 si 30 de ani, care conduc masini cu o capacitate cilindrica cuprinsa intre 2 si 2,5 litri.



Cititi mai multe pe economica.net.

masina puternica volanul sofer tanar portretul robot romania soferii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006040 (s)