News Flash:

Masina in flacari dupa ce un sofer a adormit la volan

30 Octombrie 2016
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
masina foc
Un tanar a fost la un pas sa arda de viu, dupa ce a adormit la volan, iar masina pe care o conducea, duminica dimineata, in localitatea argeseana Calinesti, a ajuns pe contrasens, s-a izbit de un copac si a luat foc, informeaza corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul a avut loc, duminica dimineata, pe DN 7, drumul vechi dintre Pitesti si Bucuresti, in localitatea argeseana Calinesti.
Soferul unui autoturism, in varsta de 23 de ani, din Leordeni, care era singur in masina, a adormit la volan.
Masina s-a izbit violent de copac de pe marginea drumului, iar la scurt timp a luat foc. Un participant la trafic l-a ajutat pe sofer sa se salveze.
"Eu eram in trafic in momentul in care am vazut masina, pe dreapta, intrata intr-un copac. Iesea fum de sub capota. Am oprit si am incercat sa sa sting focul cu un extinctor. Soferul apucase sa iasa din masina. Era langa. L-am dus la ceva distanta de autoturismul care ardea si am sunat la 112. Soferul, care avea sange pe fata, mi-a spus ca a adormit la volan. A intrat pe contrasens, apoi a lovit un tomberon, apoi a intrat cu masina in copac", a declarat corespondentului MEDIAFAX tanarul care l-a salvat pe sofer.
Doua autospeciale cu apa si spuma au intervenit la fata locului si au stins autoturismul care a ars in totalitate.
Pe timpul interventiei pompierilor si echipajului de la SMURD traficul a fost blocat in zona. Soferul, care are contuzii in zona fetei si toracelui a fost transportat de SMURD la Spitalul Judetean Arges, pentru ingrijiri suplimentare si investigatii amanuntite.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006406 (s)