News Flash:

Descinderi ale MASCATILOR la o fosta Miss Playboy

31 Octombrie 2016
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
descinderi politie1
O fosta Miss Playboy se afla in centrul unei imens scandal si in mijlocul unei mega-anchete desfasurate de ofiterii de la Crima Organizata. Vineri spre sambata noaptea, Roxana Ungureanu, desemnata in 2006 cea mai sexy femeie din Romania, a fost trantita la pamant de catre mascati, la iesirea din LOFT si perchezitionata. Cel putin, aceasta a fost informatia primara, pe care CANCAN.ro a aflat-o la putin timp dupa scenele ca-n filme care au avut loc in fata clubului.

A doua zi, sambata, au inceput sa se adune detalii despre ancheta care o vizeaza, printre multe alte persoane, si pe Roxana Ungureanu. Potrivit unor surse, intreaga operatiune a Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate s-a desfasurat in mare secret. In Politia Capitalei, nimeni nu stia exact ce se intamplase din cauza ca ”panoul de comanda” al mega-anchetei a fost fixat, din capul locului, la BCCO, iar acolo este instaurat ”Codul tacerii”!
Ofiterii sub acoperire au intrat pe firul unei retele VIP de trafic de stupefiante, care livreaza ”marfa” cu precadere in cluburile exclusiviste! Deocamdata, se fac legaturi intre consumatori si intermediari si se merge pe filiera ca sa poata fi probati adevaratii capi ai retelei, iar vineri noapte a avut loc o prima actiune operativa in acest sens. Totul s-a desfasurat extrem de discret, putin dupa ora 1 noaptea, in afara clubului ca sa nu se creeze valva. ”Nimeni nu poate oferi informatii oficiale la acest moment, intrucat s-ar pune in pericol intreaga ancheta”, a marturisit o persoana apropiata anchetei, conform Romania TV.

Pe de alta parte, Roxana Ungureanu s-a destainuit unor cunostinte ca ea ar fi fost doar ”victima unei confuzii” si ca nu are de-a face cu ancheta Crimei Organizate. Mai mult, ca sa arate cumva ca n-a fost retinuta sau pusa sub acuzare, ea a postat ostentativ, sambata dupa-amiaza, pe contul de Facebook o fotografie cu ea din Parcul Herastrau.

miss playboy crima organizata loft politia capitalei bcco
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006051 (s)