News Flash:

Inceput de saptamana cu vreme rece si ninsori

31 Octombrie 2016
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare
Vremea va fi rece la inceput de saptamana, cand va ploua pe alocuri, iar la munte vor continua ninsorile si viscolul.

Luni, vremea va fi rece in toata tara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in estul Transilvaniei si 14 grade in sudul tarii, insa doar izolat. Vor cadea precipitatii pe arii extinse, iar la munte va ninge. De altfel, zonele montane se afla sub o avertizare cod galbende viscol si ninsori pana luni seara, la ora 23:00.

Se vor semnala precipitatii mixte in Maramures, Transilvania si Moldova, iar in restul tarii va ploua pe alocuri. Vantul va avea intensificari temporare mai ales in estul teritoriului, unde la rafala va atinge viteze de 50-60 km/h. In Carpatii Meridionali si Orientali vantul va sufla cu peste 60-80 de km/h, viscolind si spulberand zapada.

In Bucuresti vremea se va raci. Mercurul din termometre nu va indica mai mult de 12-13 grade, iar cerul va fi acoperit de nori.

Se vor inregistra maxime de 6 grade la Brasov, 7 grade la Suceava, 8 grade la Baia Mare, Cluj-Napoca si Iasi, 10 grade la Galati, 11 grade la Timisoara si Constanta si 12 grade la Craiova.

Si marti va fi rece in cea mai mare parte a tarii. Maximele se vor situa intre 3 grade in Transilvania si 13 grade in sud-vestul Olteniei. Vor cadea precipitatii slabe in jumatatea de nord-est a tarii, iar la munte va continua sa ninga.

In Bucuresti va fi mai frig decat in ziua precedenta. Temperatura maxima nu va trece de 11 grade si este posibil sa ploua slab si trecator.

luni temperaturile cod galben viscol ninsori marti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005200 (s)