News Flash:

Primaria Timisoara a oprit toate fantanile cu apa potabila din oras

14 Octombrie 2013
1404 Vizualizari | 0 Comentarii

Timisoara are 92 de fantani cu apa potabila care inca functioneaza, toate construite pe vremea fostului primar Gheorghe Ciuhandu. In ultimele zile insa, multe dintre ele au fost oprite de reprezentantii Primariei Timisoara si de Directia de Sanatate Publica. Motivul? Se fac teste pentru calitatea apei.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, a fost nevoie de cateva zile bune pentru ca aceste fantani sa fie oprite, asa ca timisorenii care au mers cu bidoanele sa-si ia apa s-au intors cu ele goale acasa.

“Datorita analizelor trimestriale pentru calitatea apei care se fac impreuna cu Directia de Sanatate Publica in aceasta perioada, multe din fantanile cu apa potabila sunt inchise. Noi speram ca pana joi o sa le repornim pe toate. 92 sunt functionale in Timisoara. Este o actiune pe care o incheiem saptamana aceasta”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Marius Onetiu, seful Biroului Hidrotehnic din Primaria Timisoara.

Asadar, in situatia in care calitatea apei este una buna la toate cele 92 de fantani cu apa potabila functionale, acestea vor fi repornite incepand cu ziua de joi. Cele mai noi fantani forate in capitala Banatului au fost date in folosinta in anul 2009.

 


gheorghe ciuhandu primariei timisoara directia de sanatate publica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006653 (s)