News Flash:

ISJ Timis demareaza controale in scolile din judet

13 Octombrie 2013
1415 Vizualizari | 0 Comentarii

Din 21 octombrie incep inspectiile generale in unitatile de invatamant din judetul Timis. Sunt vizate, in principal, scolile cu rezultate slabe la examenele nationale sau cele unde nu s-a realizat planul de scolarizare.

In fiecare an, inspectorii de la ISJ fac controale in scolile din judetul Timis. Inspectiile generale vor incepe in 21 octombrie si vor dura 4 saptamani.

In acest timp, vor fi verificate 12 unitati scolare.

Printre acestea se numara scolile ale caror elevi au avut rezultate slabe la Evaluarea Nationala sau la Bacalaureat.

Pe lista scolilor luate la control se numara si cele unde nu s-au inscris suficienti elevi pentru a se forma clasele prevazute in planul de scolarizare, cele unde s-a inregistrat o frecventa scazuta la cursuri, dar si unele unitati de invatamant pe unde inspectorii n-au mai trecut de mult timp.

In urma acestor inspectii se vor formula indrumari pentru remedierea situatiilor constatate, dupa care va urma o noua inspectie, de verificare a modului in care au fost puse in practica aceste indicatii si a rezolvarii problemelor constatate. Anul trecut, toate unitatile de invatamant au reusit sa-si  rezolve cu bine problemele si au trecut inspectia de verificare.

Tot in luna octombrie vor incepe si insectiile curente pentru examenul de grad si definitivat, precum si cele de specialitate care vizeaza mai multe aspecte ale activitatii de invatamant, printre care si frecventa la cursuri.

 


din judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0177 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005960 (s)