News Flash:

Primaria Timisoara a castigat un proces cu sindicatul. Decizie definitiva a Curtii de Apel

6 Aprilie 2022
299 Vizualizari | 0 Comentarii
primarie

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au decis, definitiv, ca formarea comisiilor Paritara si de Disciplina din Primaria Timisoara a fost legala.
 
 
Marti, 05 aprilie, judecatorii Curtii de Apel Timisoara au dat decizia definitiva ca formarea comisiilor Paritara si de Disciplina din cadrul Primariei Municipiului Timisoara este legala. Astfel, procesul intentat de Sindicatul Liber al Salariatilor din Primaria Timisoara si reclamantii Mirela Toc, Chis Culita si Vasile Florin Cioca a ajuns la final.

„Magistratii Curtii de Apel au respins recursul formulat de reclamanti, dand dreptate Primariei Municipiului Timisoara si considerand ca cele doua comisii au fost legal constituite”, declara reprezentantii PMT.

Mai mult, reprezentantii primariei amintesc de motivarea primei instante in dosarul cu suspendarea executarii dispozitiilor de constituire a Comisiei de Disciplina si a Comisiei Paritare de la Primaria Timisoara.


„In motivarea primei instante se arata ca nu se sustin acuzatiile sindicatului cu privire la formarea celor doua comisii, precum si afirmatiile privind reprezentativitatea acestuia la nivelul institutiei”, se transmite in comunicat.

Decizia de marti a Curtii de Apel Timisoara este definitiva.

Cu toate acestea, juristul Tiberiu Negrei, presedintele Sindicatului Liber al Salariatilor din Primaria Timisoara spune ca procedurile legale nu sunt epuizate. Desi demersul suspendarii actului administrativ a fost blocat, mai ramane optiunea inregistrarii la Tribunalul Timis a unei actiuni de anulare a dispozitiilor date de primarul Dominic Fritz.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006163 (s)