News Flash:

Se caută personal!

Primăria vrea să angajeze 11 persoane pentru noul Centru Cultural și Educațional Kuncz

25 Septembrie 2023
170 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara caută să angajeze 11 persoane pentru a lucra în noul Centru Cultural și Educațional Kuncz, care este finanțat cu fonduri europene. Concursurile pentru aceste poziții au fost lansate de către Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

„La ce te poți aștepta. Un mediu de lucru motivant: Centrul Cultural și Educațional Kuncz oferă un spațiu modern și dotat cu toate facilitățile, pentru desfășurarea activităților sociale și educaționale; Colaborare în echipă: Vei face parte dintr-o echipă dedicată și experimentată de profesioniști din domeniul asistenței sociale, care împărtășesc aceeași pasiune pentru ajutorarea comunității. Impact social pozitiv: Munca ta va avea un impact semnificativ asupra comunității, ajutând persoanele vulnerabile să-și îmbunătățească calitatea vieții”, a transmis Primăria Timișoara.

Pozițiile disponibile includ funcții de șef serviciu, asistent social, psiholog, educator, paznic și îngrijitor. Informații detaliate despre condițiile de participare pot fi găsite AICI.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006228 (s)