News Flash:

Atenție, timișoreni!

Primăria vă așteaptă joi, 29 iunie, la o dezbatere publică privind proiectul ,,Regenerare urbană – Zona Piața Mocioni”

26 Iunie 2023
213 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara organizează o dezbatere publică privind proiectul de "Regenerare urbană - Zona Piața Mocioni". Întâlnirea va avea loc joi, 29 iunie 2023, începând cu ora 17:00, în sala de festivități "Preot Ioan Imbroane" a Parohiei Iosefin, situată la adresa Piața Alexandru Mocioni 9 (Küttl).

Această acțiune este organizată în colaborare cu proiectantul Total Business Land SRL. Sugestiile și propunerile venite din partea locuitorilor Timișoarei în urma prezentării din data de 7 iunie au fost colectate și integrate în proiectul final.

”Astfel, dorim să prezentăm noul concept pentru investiția de regenerare urbană săptămâna aceasta. Mulțumim mult tuturor celor care și-au arătat interesul în viitorul cartierului lor și au contribuit cu timp și idei. Sugestiile au fost primite fizic în cadrul prezentării, precum și online pe platforma primăriei: https://decidem.primariatm.ro ”, a transmis primăria.

Întâlnirea va fi difuzată în timp real pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Timișoara, disponibilă la adresa: https://www.facebook.com/primariatm.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006571 (s)