News Flash:

Își dorește să afle suprafața străzilor din oraș

Primăria Timișoara este în căutarea unei firme care oferă servicii de cadastru și topografie

14 Decembrie 2023
120 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara a demarat un proces de licitație pentru servicii de cadastru și topografie destinate măsurătorilor și întocmirii documentațiilor cadastrale pentru înregistrarea străzilor din municipiul Timișoara în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Aceste măsurători au ca scop evaluarea suprafeței străzilor și stabilirea situației lor juridice. Valoarea licitației este de 800.000 de lei, iar serviciile sunt considerate esențiale, având în vedere creșterea continuă a fluxurilor de trafic și dezvoltarea rapidă a zonelor periferice ale municipiului.

Prin urmare „sunt necesare lucrări de amenajare a carosabilului, trotuarelor, reconfigurarea geometriei intersecțiilor și, acolo unde situația în teren permite, amenajarea de spații verzi, piste pentru biciclete, accese șși parcaje. În acest sens, este necesară cunoașterea limitelor străzilor existente, a dimensiunilor în plan a acestor străzi, precum și suprafața acestora”.

Prin implementarea acestor servicii de cadastru și topografie, se urmărește stabilirea limitelor de proprietate pentru fiecare stradă din municipiul Timișoara, actualizarea detaliată a evidențelor acestora, clarificarea situației juridice și revizuirea denumirilor stradale.

Firmele interesate să obțină contractul în valoare de 800.000 de lei pot depune ofertele la licitație până la data de 10 ianuarie. Procesul de întocmire a studiilor este estimat să dureze 2 ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006338 (s)