News Flash:

Cadrele didactice, cercetării și studenții UPT și-au ales rectorul

Actualul rector al UPT, Florin Drăgan, a fost reconfirmat pentru un nou mandat

13 Decembrie 2023
139 Vizualizari | 0 Comentarii

Florin Drăgan a fost reconfirmat în funcția de rector al Universității Politehnica Timișoara pentru următorii 5 ani, într-un scrutin în care s-au exprimat 82% dintre cei 598 de electori. Din totalul de 491 de prezenți la urne, 464 de voturi au fost considerate valabile, în timp ce 23 de voturi au fost anulate și 4 voturi au fost albe. Astfel, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan a obținut 94,5% dintre voturile exprimate „pentru” în procesul de alegere a noului rector.

„Votul a fost pentru un program managerial ambițios, pornind de la proiectele pe care le-am derulat în acest prim mandat. (…) În continuare, ne propunem și consolidarea unui rol regional al Politehnicii, în acord cu tradiția noastră, rol regândit în ultimii 2 ani prin proiectele desfășurate pe învățământ dual la Arad și respectiv cele dezvoltate în jurul Facultății de Inginerie de la Hunedoara. Dacă Timișoara s-a obișnuit să gândească soluții mai mult pentru ea, perspectiva oferită de Politehnică trebuie să împingă orașul tot mai mult înspre un rol pregnant regional”, a afirmat Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara.

Noul mandat al rectorului, Florin Drăgan, va începe la data de 15 martie 2024, sub rezerva confirmării oficiale din partea Ministerului Educației. După această confirmare, se va încheia un contract de management cu Senatul universitar, care va include criterii și indicatori de performanță managerială.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006824 (s)