News Flash:

Căutați un cadou inedit?

Faberland, Festivalul alternativ de Crăciun se întoarce la Timișoara

14 Decembrie 2023
122 Vizualizari | 0 Comentarii


Timișorenii sunt invitați în acest weekend să exploreze mai multe târguri alternative de Crăciun, unde pot găsi cadouri speciale pentru perioada sărbătorilor.

Între 15 și 18 decembrie, atelierul de artă "artouching" din Timișoara, situat pe Splaiul Peneș Curcanul nr. 4-5, etajul 1, C.30, va găzdui un târg de artă dedicat sărbătorilor de iarnă. Livia Mateiaș și Marius Jurca, artiștii din spatele acestui atelier, oferă vizitatorilor oportunitatea de a achiziționa lucrări unicat de pictură, grafică și mici obiecte decorative.

Un>Reciproc Cafe va găzdui un târg de artă, meșteșug și sustenabilitate, oferind o gamă variată de produse de la artiști și meșteșugari locali.  „Am invitat să expună artiști și artizani locali ce își practică meșteșugul în cel mai sustenabil mod posibil. Vei găsi produse de îngrijire și răsfăț, bijuterii unice, îmbrăcăminte, decorațiuni și accesorii practice, toate realizate cu multă creativitate și respect față de mediu, așa cum încurajăm la Ecoóp — și cum am simțit că apreciezi și tu!”, precizează organizatorii.


Faberland, festivalul alternativ de Crăciun din Timișoara, revine pentru al treilea an consecutiv. Începând de sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 10, vizitatorii sunt invitați să exploreze și să aleagă cadouri autentice realizate de artizanii participanți, să savureze delicii culinare gătite cu atenție și pasiune, iar seara, începând cu ora 18, atmosfera se încinge cu distracție și dans pe ritmuri funky. Programul complet al festivalului poate fi consultat

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005930 (s)