News Flash:

Veste bună pentru timișoreni

Primăria Timișoara anunță sosirea a încă două tramvaie moderne

19 Mai 2023
249 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara anunță că în săptămânile următoare vor sosi înca două tramvaie noi, de dimensiuni mari, fabricate în Turcia.

În prezent, deja au fost introduse în circulație 18 tramvaie noi, de dimensiuni mari, în cadrul sistemului public de transport în comun din Timișoara. Acestea au fost recepționate și sunt deservite pe liniile 1, 2 și 6.

Primăria Timișoara adaugă că, în următoarele săptămâni, flota tramvaielor va fi completată cu încă două tramvaie moderne.

„Aceste tramvaie oferă condiții de călătorie la standarde europene, sunt nepoluante, silențioase și confortabile și contribuie la modernizarea transportului în comun la nivelul întregului oraș”, a declarat Primăria.

În total, Timișoara va beneficia de 21 de noi tramvaie, în conformitate cu un contract semnat cu firma turcească Bozankaya acum doi ani. Fiecare tramvai are o lungime de aproximativ 30 de metri, dispune de podea joasă, are o capacitate de peste 200 de pasageri și poate funcționa pe baterie, având o autonomie de 63 de kilometri.

Valoarea unei singure garnituri se estimează la aproximativ 2,4 milioane de euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007540 (s)