News Flash:

Creații parfumate vor putea fi admirate în Timișoara

În acest weekend, în Iulius Gardens are loc primul Festival al artei florale – Florall

18 Mai 2023
279 Vizualizari | 0 Comentarii

Evenimentul Food&Music Extravaganza aduce în premieră în Iulius Town Festivalul Artei Florale, concerte live, ateliere de creație și o mare varietate de mâncăruri delicioase în restaurantele tale preferate.

Ia o pauză, închide ochii și lasă-te învăluit de aroma florilor de mai, inspiră adânc aerul proaspăt, deoarece la Iulius Town debutează Cocktail Botanica Weekend. Festivalul Florilor Florall aduce laolaltă artiști florali din România și Republica Moldova, care prezintă rochii spectaculoase create exclusiv din flori. Evenimentul continuă în același ton, iar în acest weekend vor avea loc și concerte susținute de Lidia Buble și Vunk. De asemenea, restaurantele din Iulius Town te așteaptă cu preparate pe măsura unui weekend plin de prospețime și culori vibrante.

Casa Auto Timișoara, partener de încredere al multor evenimente organizate în Capitala Europeană a Culturii, sprijină și acest festival al culorii, muzicii și gastronomiei, care va avea loc la finalul săptămânii în Iulius Town. Una dintre rochiile pline de culoare și parfum va fi creată în colaborare cu Casa Auto Timișoara. De asemenea, vizitatorii vor putea admira o expoziție cu 15 autoturisme reprezentând mărcile oferite de Casa Auto, cu accent pe marca Mercedes Benz. Printre acestea, vedeta expoziției va fi un CLA AMG cu o ramă foto realizată din flori, locul perfect pentru fotografii unice. Un alt punct de atracție va fi amplasat în apropiere de fântâna din piațeta Iulius Garden, unde un Mustang Mach-E complet electric va fi personalizat și decorat cu flori.

În acest weekend, între 19 și 21 mai, Iulius Town Timișoara găzduiește primul Festival al Artei Florale - Florall, în Iulius Gardens, unde echipe de floriști din întreaga țară își vor prezenta creațiile parfumate. Deschiderea festivalului va avea loc vineri, la ora 17.00, unde veți avea ocazia să cunoașteți cele două organizatoare - Anca Vlad și Bianca Negrea. În aceeași zi, începând cu ora 17.30, invitatul de onoare - Maestrul Nicolae Agop, câștigător al expozițiilor și concursurilor internaționale de flori și floristică profesionistă și juriu la numeroase concursuri internaționale de profil, originar din Republica Moldova - va susține o demonstrație de artă florală.

Sâmbătă, de la ora 10.00, cei mici sunt invitați să descopere arta designului floral prin participarea la atelierele de creație, unde vor crea coronițe din flori. De la ora 17.00, adulții sunt invitați să-și testeze priceperea în acest domeniu. Pe toată durata celor trei zile ale festivalului, vor avea loc numeroase demonstrații creative, iar programul complet al evenimentului poate fi consultat pe pagina de Facebook a Iulius Town Timișoara.

Peste 20 de proiecte florale vor fi expuse în întregul parc, printre care se remarcă: rochia care plutește, rochia inspirată de "Farmecul Ielelor" din mitologia românească, costumul popular femeiesc din zona Banatului, rochia "Fata Verde" în culori electrice, cu flori naturale vopsite și construcții florale realizate din sârme decorative cu efect metalic, precum și alte creații inedite.

Podul din Iulius Gardens va fi atracția principală a festivalului, deoarece acolo va fi amenajat unul dintre colțurile foto create de Ioana Nechifor, Campioana Cupei României la arta florală. A doua zonă în care puteți realiza fotografii se află lângă fântâna arteziană, care este împodobită și ea cu flori. Aici puteți găsi și un photo booth 360, pe care îl puteți utiliza gratuit. Duminică, după spectacolul de teatru de păpuși, cei mici se vor putea întâlni cu Zâna Florilor, începând cu ora 15.00.

Cocktail Botanica Weekend continuă și în zona Park Lake, unde timp de două zile va avea loc și Music&Food Extravaganza. Sâmbătă, de la ora 20.00, scena va fi animată de cântăreața Lidia Buble, iar duminică, de la ora 19.00, Vunk îi va aștepta pe locuitorii din Timișoara.

Food Extravaganza va fi pregătită în bucătăriile preferate din Iulius Town. Restaurantele Daily, Fenice Palas, La Trattoria, C-House Milano, •Fabrika, Nuba Town, Enjoy Sushi și Kai Town vă propun un weekend plin de delicii proaspete dintr-o varietate de bucătării internaționale.

În cadrul Cocktail Botanica Weekend, inspirat de farmecul florilor și proaspătătatea primăverii, veți putea asculta o listă de redare cu melodii cu nume de flori și veți găsi o zonă special amenajată unde vor fi pregătite cocktail-uri speciale. La Cocktail Botanica va fi prezent și Dragoș Bucur, un barman profesionist, care va pregăti momente surpriză pentru toți cei prezenți.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)