News Flash:

Circulatia in zona Garii de Nord din Timisoara a revenit la normal

2 Mai 2022
370 Vizualizari | 0 Comentarii
gara

In perioada 26 - 30 aprilie 2022, traficul a fost restrictionat in zona intersectiei dintre bulevardul Republicii - str. Garii – bulevardul General Ion Dragalina. S-a lucrat la inlocuirea sinei curbate a liniei cale tramvai. Traficul revine acum la normal.
 
Marti, 26 aprilie, au inceput lucrarile la inlocuirea sinei curbate a liniei cale tramvai in zona Garii de Nord din Timisoara. Traseele mijloacelor de transport in comun au fost modificate, iar traficul a fost restrictionat in zona.

Lucrarile au fost gata mai repede, asa ca reprezentantii STPT anunta ca tramvaiele, troleibuzele si autobuzele au revenit la traseul normal.

„In urma finalizarii in avans a lucrarilor la linia cale din zona Garii de Nord, circulatia rutiera si a mijloacelor de transport in comun a revenit la normal. Este vorba despre liniile de transport public de pe liniile 1, 8, 9, 11, 13, 14, 18, M11, M14, E1, E3 si E4b”, transmit cei de la STPT.

Joi, echipele STPT au reusit sa termine montarea sinelor. Vineri, cei de la SDM s-au ocupat de asfaltare. Weekendul viitor va mai fi nevoie de o scurta interventie, pentru a pune masticul de langa sine.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004871 (s)