News Flash:

Cum beneficiaza de abonament gratuit o luna la TimPark donatorii de sange din Timisoara

3 Mai 2022
394 Vizualizari | 0 Comentarii
donare de sange

Timisorenii sunt stimulati sa doneze sange prin noul Regulament de parcare TimPark, care a intrat recent in vigoare.
 
 
Ideea i-a apartinut consilierului local Paula Romocean (USR). Donatorii de sange primesc tichete de masa, o zi libera de la locul de munca si 50% reducere daca achizitioneaza un abonament de la STPT. La acestea se adauga si o luna gratis de parcare in Timisoara.

Astfel, un donator loial poate dona sange de patru ori pe an, ceea ce i-ar putea aduce patru luni de parcare gratuita, din cele 12 ale anului.


Noi scumpiri - Alimentele pentru care romanii vor plati mai mult
Medicul Rodica Lighezan, director al al Centrului Regional de Transfuzie Sanguina Timisoara, ne-a spus ca din 20 martie si pana azi au existat 581 de donatori. Dintre acestia, 72 au donat chiar azi sange, deci acestia nu aveau cum sa solicite parcare gratuita.

Mai putin de zece procente dintre donatori au mers la sediul ADP de pe Splaiul Nicolae Titulescu nr. 9 ca sa ceara o luna de parcare gratuita in sistemul TimPark.

„In perioada 20 martie-20 aprilie am avut 44 de persoane, care au solicitat parcare gratuita dupa donarea de sange. Iar din 21 aprilie pana azi inca 15 solicitari de acest gen”, a declarat pentru Tion Ionel Ursu, seful serviciului TimPark din cadrul ADP.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005607 (s)