News Flash:

Se ia apa pe mai multe strazi din Timisoara, dar si in doua localitati din Timis

2 Mai 2022
319 Vizualizari | 0 Comentarii
Apa

Reprezentantii Aquatim au transmis ca luni, 2 mai, pe strada Orion se vor executa conectari de conducte. Astfel, alimentarea cu apa va fi sistata in zona. Fara apa raman si locuitorii din Sag si Remetea Mica.

 
Luni, 2 mai, intre orele 9-19, pe strada Orion la intersectiile cu strazile Azurului, Martir Eugen Nagy si Oglinzilor, se vor executa conectari de conducte.

Pe durata lucrarilor, apa se va intrerupe pe strazile: Orion, Martir Vasile Balmus, Oglinzilor, Aleea Martir Eugen Nagy, Astrilor, Aleea Azurului, Sirius, Aleea Icar. Fara apa raman si Scoala Gimnaziala nr. 30, Statia Electrica, Cabinetul Medical Dr. Crisan Dan, Policlinica Iasis, dar si Punctele Termice 91, 92 si 93.

Tot luni, 2 mai, intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Sag pentru lucrari de mentenanta la statia de tratare.

In perioada 2-6 mai, zilnic intre orele 9-15, se va intrerupe furnizarea apei in Remetea Mica pentru lucrari de spalare a rezervoarelor de inmagazinare si a retelei de distributie.

Atentie! La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Perturbarea va fi de scurta durata. Clientilor li se recomanda sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. De asemenea, consumatorii sunt rugati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006402 (s)