News Flash:

Posta Romana se digitalizeaza. Ce inseamna „Ghiseul Digital” si ce de servicii vor beneficia romanii cat de curand

8 Iunie 2022
362 Vizualizari | 0 Comentarii
posta romana

Compania Nationala Posta Romana organizeaza luni, 6 iunie, evenimentul de lansare a Ghiseului postal digital - cea mai noua si completa solutie din gama serviciilor automatizate, oferite de catre operatorul national de servicii postale.

Lansarea va avea loc in prezenta ministrului Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Sebastian Burduja, si a directorului general al Postei Romane, Valentin Stefan.

Potrivit companiei, ghiseul postal digital este fabricat in Romania si reprezinta o solutie unica pe piata serviciilor postale din tara noastra, prin complexitatea prestatiilor oferite, 100% automatizate.

"Terminalul de servicii postale reprezinta, in acest moment, o solutie unica de procesare, in regim self-service, pentru operatiuni complete de prezentare si distribuire de colete si corespondenta postala, cu sau fara ramburs, trimiteri de recomandate, trimiteri cu confirmare de primire, precum si plati de taxe, facturi de utilitati, rate bancare, etc.

Solutia automatizata propusa de Posta Romana vine in premiera, pentru piata de coletarie, cu o varianta de cantarire si validare volumetrica a coletelor pentru modulul de preluare de corespondenta postala si, de asemenea, cu imprimanta pentru etichetele autocolante AWB, imprimanta pentru chitante, reciclator de bancnote, modul de plata cu card bancar, precum si cu ecran tactil pentru o interactiune intuitiva cu utilizatorul. Clientii Postei Romane vor avea posibilitatea sa acceseze Ghiseul postal digital in regim self-service 24/7", precizeaza Posta Romana, informeaza ziare.com.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006471 (s)