News Flash:

Portret de familie. Cu ce se ocupau parintii lui Zelenski inainte ca acesta sa devina presedinte

11 Martie 2022
669 Vizualizari | 0 Comentarii
Zelenski

Volodimir Zelenski se afla pe buzele tuturor dupa ce Rusia a invadat Ucraina. Desi este cunoscut in intreaga lume, putini stiu cum arata familia lui. Acum cateva zile, in mediul online a circulat o fotografie de colectie cu el, realizata in copilarie. Astfel, admiratorii sai au avut ocazia sa afle cum arata mama lui, femeia tinandu-l in brate in poza.

Sursa mentionata mai scrie Volodimir Zelenski e apropiat mai mult de mama, iar tatalui lui, un reputat om de stiinta, ii poarta un mare respect. Mama liderului Ucrainei, Rimma, are 71 de ani, iar tatal lui, Oleksandr, 78. Despre cea care i-a dat nastere politicianului nu se cunosc prea multe, insa despre tatal lui se stie ca e unul din cei mai respectati oameni de stiinta din tara vecina, specializat in cibernetica.

Tatal lui Volodimir Zelenski a lucrat ca miner multi ani. Oleksandr Zelenski e specializat in automatizarea suportului geologic si de topografie. De asemenea, parintele presedintelui Ucrainei activeaza si ca doctor in stiinte tehnice. Acesta ocupa si functia de sef al Departamentului de Cibernetica si Hardware de Calcul al Universitatii de Stat Kryvyi Rih, din anul 1995.

In anul 1972, tatal lui Volodimir Zelenski a luat diploma de licenta in inginerie electrica de la Universitatea de Stat Kryvyi Rih. Mai apoi, in 1983, Oleksandr Zelenski si-a sustinut si disertatia. Asta se intampla la Universitatea de Stat de Mine din Moscova. Lucrarea lui se numea „Calcul automat al rezervelor de minereu de fier in cariera ICS'.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005316 (s)