News Flash:

Bianca Dragusanu a ajuns, din nou, pe mainile medicilor esteticieni. Interventia care i-a lasat pe toti cu gura cascata. „Trebuie sa avem grija de noi”

11 Martie 2022
447 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de satisfacerea mofturilor. Baba sufera la frumusete, asa ca Bia a decis ca mereu este loc de mai bine. Blondina si-a anuntat fanii de pe Instagram ca are de gand sa isi mai faca o interventie estetica si s-a tinut de cuvant.

Bianca nu a fost deloc multumita de forma mainilor, asa ca a decis sa intervina cu ajutorul medicul estician si, la scurt timp dupa ce a topit acidul din buze, a decis sa aiba grija si de maini, mai ales ca ele sunt cartea de vizita a unei femei. Cel mai probabil, Bianca este departe de a se fi oprit din apelarea la interventii estetice, mai ales atata timp cat bugetul ii permite.

”Am decis ca astazi sa-mi fac un fel de mezoterapie la maini. Nu de alta, dar trebuie sa ne ingrijim cu totul, nu doar fata, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sani. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie imi place sa fiu frumoasa, frumusetea presupune anumite sacrificii. Atunci, sa-i dam drumul”, a spus Bianca Dragusanu.

Inainte de asta, Bianca a trecut pragul cabinetului estetic pentru a-si remodela buzele. Diva a renuntat la acidul hialuronic, motivand ca nu se mai simte deloc bine cu acel volum la buze, dar nici nu mai vrea sa fie la fel ca toate celelalte dive din showbiz.

„M-ati intrebat de buze. Da, am inceput sa le reinjectez ... aici sunt vanata. (...) Mi-am mai facut si dintii. Am niste dinti frumosi pentru ca am un medic stomatolog bun, iar eu am avut niste probleme reale cu dantura, printre care si o parodontoza”, a dezvaluit Bianca Dragusanu pe InstaStories.

„O sa incerc sa le remodelez, adica, voi face niste injectari mai subtile, mai finute, care sa nu rasfranga buza. Eu aveam atat de multa substanta bagata incat, daca te uiti la pozele mele, buza de jos se rasfrangea”, declara blondina saptamana trecuta, in cadrul unei emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006380 (s)