News Flash:

Bianca Dragusanu a rabufnit dupa ce a deschis cadourile de ziua ea. „N-ai cum, da-te-n papucul meu”. Ce gest a iritat-o pe diva

11 Martie 2022
737 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca

Bianca Dragusanu a vrut sa marcheze ziua de nastere intr-un mod unic. Divei ii place sa petreaca pe lux si opulenta si nici de data asta nu a facut exceptie. Blondina a organizat o petrecere de zile mari, cu 60 de invitati, dar se pare ca nu toate cadourile au fost pe placul ei.

Bianca Dragusanu nu crede in zicala „gestul conteaza”. Diva a petrecut intr-un local de lux alaturi de cei mai buni prieteni si cunostiinte, iar cadourile au fost unele pe masura. Totusi, printre atentiile de mii de euro s-au strecurat si cateva „erori” pe care Bianca nu s-a sfiit sa le afiseze. Nota de plata de la finalul petrecerii a fost 10.000 de euro, asa ca pretentiile Biancai au fost pe masura.

„Ce cadou poate sa-ti faca o cretinoida din asta care vine cu o punga. Mai bine nu puneai nimic in punga. Vii cu un sapun? Du-te dracu de aici ca esti proasta.

Mai ai si magazine de haine. Astept scuze din partea ta pentru ca altfel promit ca te dau in vileag. Ia-le si spala-te tu cu ele. N-ai cum, da-te-n papucul meu.”, a spus, printre altele, Bianca Dragusanu.

„Cadoul este de la doua individe pe care nu le cunosc in mod direct si au venit printr-o invitata. Practic s-au autoinvitat. Femeile nu sunt romance, vorbeau o romana stricata. In prima faza, mi-au zis ca nu ele au fost, dar m-am uitat pe camere.

Nu sunt persoane publice decat prin asocierea unei foste persoane publice, care acum este divortata”, a sunat declaratia putin schimbata a Biancai, pentru playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004790 (s)