News Flash:

Dan Negru nu a fost sincer la negocierile pentru Kanal D. Cine este persoana din spatele deciziilor pe care le ia prezentatorul

11 Martie 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru a migrat la Kanal D si se pare ca este mai hotarat ca niciodata sa isi pastreze statutul de „regele audientelor”. Noul coleg de trust al lui Teo Trandafir se tine de promisiune si deja se implica total in formatul pe care turcii in vor include in noua lor grila. Dan Negru va prezinta o emisiune de cultura generala si se pare ca acesta este singurul format ca i se potriveste de minune. Noua lui emisiune a dat startul in inscrierilor, iar cei dornici au toate infromatiile la dispozitie pe site-ul celor de Kanal D.

S-au dus negocieri intense pentru ca numele lui Dan Negru sa fie trecut in grila celor de la Kanal D. In ceea ce priveste suma de bani pe care ar primi-o de la noul sau post de televiziune, se pare ca negocierile s-au ridicat la suma de 25.000 de euro pe luna, potrivit Cancan, alaturi de multe alte beneficii. La toate aceste tratative, alaturi de Dan a fost o persoana foarte importanta: sotia lui.

,Codruta m-a insotit mereu la negocierile cu Kanal D, chiar daca ea e medic si nu are treaba cu lumea aceasta. Pur si simplu m-am simtit confortabil asa, mai bine decat cu orice impresar”, a declarat Dan Negru, pentru ego.ro. 
,,Am doua fete in casa, Dara si Codruta, asa ca stiu bine cum e ! In televiziune, aproape toti producatorii mei de televiziune din show-urile mele au fost femei, asa ca stiu cum e si la serviciu. Nu exista egalitate, femeile sunt mult peste noi, barbatii, pentru ca sunt mult mai grijulii, atente, protectoare.

Eu n-as fi avut nicio sansa de reusita profesionala fara femeile care au stat in spatele show-urilor mele. Mama inca imi da sfaturi. Inca, atunci cand la Meteo se anunta ca e frig, ma suna dimineata ca sa ma imbrac bine. E si criticul meu adeseori”, a mai detaliat acesta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1281 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005182 (s)