News Flash:

Generalul Ilie Nastase este speriat de razboiul din Ucraina. „Nu avem noi armata sa ne punem cu rusii”

11 Martie 2022
527 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Nastase

Ilie Nastase a fost numit, in urma cu cateva saptamani, general de armata. Chiar daca nu are nicio pregatire in strategiile militare, dar asta nu inseamna ca nu isi da seama cand situatia incepe sa fie din ce in ce mai grava si pentru tara noastra. Ilie Nastase este ingrijorat si crede ca, in cazul izbucnirii unui conflict armat, Romania ar fi doar un pion pe tabla de sah a inamicilor puternici.

„Sunt general, dar nu avem putere. Mie mi-e frica, nu stiu de ce, dar nu avem noi sa ne punem cu rusii. Ce sa facem cu 120 de soldati americani? Mi-e frica tare, ca nu suntem pregatiti. Nu avem armata, nu avem nimic.

Eu am luat 5 copii si 5 femei acasa, aici la Constanta. Sunt disperati. Copilasi de 4 luni, oamenii nu au treaba, politicienii sunt de vina,” a declarat Ilie Nastase pentru PRO TV. 

La randul ei, si Ioana, fosta partenera a lui Ilie s-a mobilizat exemplat pentru refugiatii ucraineni.  Vedeta este constienta de faptul ca acestia sunt o categorie vulnerabila si ca, acum mai mult ca niciodata, au nevoie de ajutorul tuturor celor care pot sa il ofere. Pe langa donatiile si mesele calde pe care le-a oferit, Ioana a decis sa primească la ea acasa nici mai mult, nici mai putin de 11 refugiati.

„Cand ma vad parca-l vad pe Dumnezeu. In primele zile erau foarte speriate, saracele. Si obosite! Aproape cadeau din picioare. Nu ma inteleg chiar usor cu ele, dar mai cu ajutorul unor cuvinte din limba engleza, mai cu ajutorul limbajului semnelor, ajungem la un compromis bun pentru ambele parti!

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006356 (s)