News Flash:

Alexandra Ungureanu, facuta praf de un barbat celebru de la noi din showbiz. „Asa sunteti voi, fetele cu voce, uratele”

11 Martie 2022
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu este una dintre artistele cu state vechi in industria muzicala. Chiar daca lumea o stie demult, artista a decis sa ia o pauza de la lumea mondena si s-a reinventat odata cu participarea la „Bravo, ai stil!”. Dupa ce a bifat si proiectul „Asia Express” alaturi de mama ei, Alexandra a devenit o femeie de neinvins.

Alexandra a dezvaluit intr-o emisiune online faptul ca la inceputul carierei sale a fost jignita - voluntar sau nu - de Marius Moga. Cum Alexandra Ungureanu inca incerca sa se descopere ca artista si ca om, vorbele venite de la Moga au afectat-o profund si au urmarit-o ceva vreme.

„Moga imi spunea: asa sunteti voi, fetele cu voce, sunteti uratele. Eram in backing vocals. Am fost foarte suparata pe el. Daca il intrebi, probabil ca a uitat episodul asta. M-a complexat foarte mult.

Eram ferm convinsa ca nu am sa-mi gasesc locul in muzica. Ma durea. Pe unde ma prezentam, aveam acea retinere. Imi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe fata. Nu aveam bani sa ma duc in saloane. Nu eram nici foarte slaba, nici grasa. Nu stia lumea sa gaseasca in mine acel ceva. Eram terorizata psihic”, a povestit Alexandra Ungureanu.

Dar asta nu este singurul episod trist din viata artistei. Alexandra a suferit foarte mult din cauza tatalui si a vorbit abia acum despre aceasta drama.

„Uneori, cred ca nu am trecut cu adevarat peste acea perioada. Sunt momente in care mi se face foarte dor de tata. Desi am schimbat telefoane, cand mi-e cel mai greu, inca am tendinta sa il sun. Simt nevoia sa tastez in agenda… tata. Cand am aflat, eu am fost in negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi in filme, in carti. Cand auzi de amandoi, la un interval de cateva saptamani. Ma gandeam la posibilitatea ca o sa raman singur”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006312 (s)