News Flash:

Cine sunt, de fapt, bodyguarzii lui Vladimir Putin si ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru a-l apara pe liderul de la Kremlin

11 Martie 2022
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
bodyguarzi

Vladimir Putin este foarte strict cu ceea ce se intampla in tara lui, iar acum ca Rusia este incoltita din toate partile, liderul de la Kremlin are o singura grija. Presedintele se teme de o posibila asasinare, asa ca se simte dependent mai mult ca niciodata de garzile de corp.

A existat intotdeauna pericolul ca Putin sa fie asasinat. Iar acum acest pericol a crescut simtitor. Ca fost agent KGB, el stie perfect ce trebuie facut ca sa se mentina in viata in aceste momente tulburi din viata sa. Se inconjoara de bodyguarzi de top, care sunt capabili sa actioneze la cel mai mic semn de pericol.

The New York Post sustine ca bodyguarzii lui Putin fac parte din Serviciul Federal de Protectie, fiind cunoscuti, in cadrul acestui serviciu, ca Muschetarii. Acest serviciu dateaza inca din secolul al XIX-lea, de pe vremea Tarului Alexandra al III-lea, care l-a infiintat dupa asasinarea tatalui sau, imparatul rus Alexandru al II-lea.

Bodyguarzii lui Putin sunt angajati doar daca sunt buni la a anticipa posibile amenintari. Trebuie sa aiba sub 35 de ani, o inaltime de peste 1.80m si o greutate de pana la 90kg. Dupa 35 de ani, acestia sunt inlocuiti sau distribuiti in alte functii in guvernul rusesc. In jod description-ul lor trebuie sa scrie, de asemenea, ca vorbesc mai multe limbi straine, ca au prezenta de spirit si cunostinte politice.   

Oriunde se deplaseaza presedintele rus, serviciul lui de securitate isi pregateste misiunea chiar cu luni inainte. Muschetarii iau in calcul, de fiecare data, cel mai grav scenariu posibil, neexcluzand nici macar dezastrele naturale posibile si imposibile., informeaza okmagazine.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004859 (s)