News Flash:

16 masini sparte intr-o singura noapte, la Timisoara. Parcare intre blocuri calcata de hoti, in zona Dambovita

11 Aprilie 2022
469 Vizualizari | 0 Comentarii
masini sparte

Alerta a politistilor timisoreni, duminica dimineata, in zona Dambovita din Timisoara. Oamenii legii au fost chemati sa intervina dupa ce persoane necunoscute au spart 16 masini. Politistii de la Sectia 3 au fost trimisi la fata locului pentru cercetari. UPDATE. Politistii au prins suspectul principal si au gasit bunuri furate in apartamentul in care locuia
 
 
Situatia a fost descoperita duminica dimineata, intr-o parcare de pe bulevardul Dambovita, de o femeie care si-a gasit masina cu geamul spart si a observat ca si alte cinci sunt in aceeasi situatie. A sunat la 112 si a cerut ajutorul politistilor, iar echipajul trimis la fata locului a verificat toate autoturismele din parcare. Oamenii legii au descoperit astfel ca 16 dintre ele au geamurile, lunetele sau oglinzile sparte, iar totul s-a petrecut in timpul noptii de sambata spre duminica.

Oamenii legii incearca sa identifice toti proprietarii si fac cercetari pentru a vedea daca au mai fost gasite autoturisme sparte in zona, in aceasta dimineata. O echipa de criminalisti s-a deplasat la fata locului pentru a efectua cercetari si a preleva probe. Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru distrugere. Vor identifica apoi toti proprietarii si vor stabili ce si din care autoturism a fost furat, iar apoi vor extinde cercetarile pentru a cuprinde si infractiunea de furt.


00:15 / 00:20

Cei care au avut de suferit de pe urma hotilor fac acum apel la vecinii lor care locuiesc in zona blocurilor cu numerele 80-82, pe bulevardul Dambovita. Ii roaga sa ii ajute cu imagini de pe camerele de supraveghere, in cazul in care acestea au surprins hotii in timp ce furau sau se deplasau spre si dinspre parcarea vizata.

UPDATE. Politistii au prins suspectul principal si au gasit bunuri furate in apartamentul in care locuia
Politistii de la Sectia 3 au identificat rapid suspectul principal. Este vorba despre un tanar de 26 de ani, cunoscut cu probleme psihice, care a furat din masini tot ce a gasit. El locuieste in zona, iar oamenii legii au descoperit bunurile furate in apartamentul sau.

„In aceasta dimineata,10 aprilie, politistii Sectiei 3 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-o parcare din zona Dambovita, au fost distruse 16 autoturisme. La fata locului, politistii au constatat ca, prin distrugerea geamurilor laterale si lunetei, au fost sustrase din autoturisme diferite bunuri (casetofoane, materiale electrice si articole de imbracaminte). Ca urma a verificarilor efectuate, politistii au reusit identificarea unui tanar, de 26 de ani, banuit de comiterea faptelor. Acesta locuieste in aceeasi zona din Timisoara, iar, la domiciliul acestuia, au fost descoperite bunurile sustrase din auto. Politistii continua cercetarile, intr-un dosar penal intocmit, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006969 (s)