News Flash:

Politia Locala ii avertizeaza pe patronii de cluburi: Grija la estetica si curatenie!

26 August 2021
427 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala

Politia Locala ii avertizeaza pe patronii de cluburi: Grija la estetica si curatenie!

Avertisment al politistilor locali din Timisoara pentru administratorii de terase si cluburi. Oamenii legii ameninta cu amenzi in cazul in care acestia nu se ingrijesc de curatenia spatiilor, dar si de estetica acestora. Sanctiunile pot ajunge si la 2500 lei.
 
Avertismentul vine dupa ce oamenii legii au facut mai multe controale in ultima perioada, la terase si cluburi. Au constatat ca in unele cazuri curatenia lasa de dorit, iar „estetica lipseste cu desavarsire”. Oamenii legii le atrag astfel atentia administratorilor ca pot incasa amenzi cuprinse intre 1500 si 2000 de lei.

„Astfel, persoanele juridice sunt obligate sa intretina in stare corespunzatoare cladirile pe care le detin sub orice forma legala, prin efectuarea lucrarilor de reparatii, de curatare a spatiilor interioare si luarea masurilor de blocare a accesului in cele neutilizate; sa asigure repararea, spalarea geamurilor si a vitrinelor, inlocuirea celor sparte, intretinerea si repararea firmelor si a copertinelor, a fatadelor cladirilor, sa asigure imprejmuirea cu gard, a curtilor si cladirilor pe care le detin sub orice forma legala, sa asigure repararea si mentinerea estetica a acestuia si sa intretina zonele verzi aferente, sa asigure igiena si curatenia in cladirile si curtile pe care le detin sub orice forma legala si sa efectueze deratizarea, dezinsectia si dezinfectia acestora, sa asigure depozitarea separata a deseurilor menajere de cele reciclabile, sa efectueze si sa mentina curatenia trotuarelor, a partii carosabile si a locurilor de parcare pe care le folosesc; sa incheie contract de prestari servicii publice de salubrizare, pentru colectarea, transportul si depozitarea deseurilor menajere, sa asigure manipularea corespunzatoare a pubelelor pentru precolectarea deseurilor, sa asigure amplasarea la fiecare intrare din strada, la punctele de lucru si la sediul unde isi desfasoara activitatea a unui cos – tip scrumiera – de dimensiuni reduse pentru colectarea hartiilor, ambalajelor, mucurilor de tigari si golirea acestuia ori de cate ori este nevoie”, transmit politistii locali din Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005143 (s)