News Flash:

Elevii din Ohaba Lunga se vor intoarce intr-o scoala renovata la toamna

24 August 2021
690 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi

Elevii din clasele I-VIII de la scoala din Ohaba Lunga vor reveni la toamna in sali de clasa renovate si o curte exterioara pusa la punct. Totul gratie unei asociatii din Timisoara si a voluntarilor.
78 de copii din ciclul I-VIII din comuna Ohaba Lunga sunt asteptati in toamna la scoala in clase zugravite, cu pardoseala schimbata si ferestre noi. Lucrarile de renovare au fost posibile gratie unei donatii din partea Clubului Lions Timisoara, in valoare de 240.000 de lei.

„In zona rurala sunt scoli ale caror cladiri necesita lucrari de intretinere sau chiar renovari, din cauza starii de degradare produsa in timp. Consultandu-ne cu Inspectoratul Scolar Judetean Timis, am vizitat mai multe astfel de scoli si am constatat ca la Ohaba Lunga este nevoie de o interventie de urgenta. (…) Proiectul a inceput in luna iulie si include lucrari de interior: curatire si zugravire tavane si pereti (1210 mp), realizarea de noi pardoseli, inclusiv a stratului suport din beton armat si a parchetului (250 mp), lambriuri de lemn (276 mp), montarea de noi ferestre (24 mp), iar in exterior realizarea unui trotuar de beton (86 mp)”, transmit reprezentantii Clubului Lions Timisoara.

Se lucreaza inca din iulie, iar in toamna elevii si profesorii se vor intoarce intr-un mediu cu conditii adecvate.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008239 (s)