News Flash:

Primarul Dominic Fritz s-a casatorit la Timisoara, iar in curand va deveni tata

27 August 2021
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Dominic Fritz

Primarul Dominic Fritz s-a casatorit la Timisoara. Va deveni tata in curand

Primarul Timisoarei Dominic Fritz si logodnica sa Yiran Lin si-au spus „Da” la starea civila si s-au casatorit civil. Cei doi urmeaza sa devina parinti.

De astazi pe degetele acestea sunt inele. M-am casatorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos si recunoscator pentru iubirea si sprijinul ei neconditionat, si ca si-a gasit locul, cu mine, la Timisoara”, a anuntat Dominic Fritz intr-o postare pe Facebook.

Declaratia de casatorie a lui Dominic Fritz a fost inregistrata in 5 august, iar pe act scrie ca edilul-sef are „rezidenta in Timisoara”.

Yiran Lin este originara din Republica Chineza. Tanara are 36 de ani si este ofiter pentru afacerile umanitare, in timp ce Dominic Fritz implineste anul acesta 37 de ani. Cei doi urmeaza sa devina parinti.

O prezenta discreta, sotia lui Dominic Fritz a fost alaturi de primarul Timisoarei in special in seara alegerilor, cand l-a insotit sa celebreze rezultatul in Piata Victoriei. Dominic Fritz este primarul Timisoarei de 10 luni, ales cu 49,19% din totalul voturilor exprimate de cetateni.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006651 (s)