News Flash:

Pasajul Michelangelo, inchis pentru Turul Romaniei la Ciclism. Primaria prelungeste iar restrictiile pe Loga si Eminescu

27 August 2021
539 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj inchis

Lucrarile de pe bulevardele C.D. Loga si Mihai Eminescu nu sunt gata, iar vremea le-a stricat planurile drumarilor de la SDM, care ar fi trebuit sa inchida santierele zilele acestea. Restrictiile impuse de primarie se prelungesc, astfel ca traficul va fi inchis si saptamana viitoare, pana in 3 septembrie. In 31 august este inchis si Pasajul Michelangelo, se desfasoara Turul Romaniei la ciclism.
Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara a avizat pentru a doua oara prelungirea restrictiilor pe bulevardele C.D. Loga si Mihai Eminescu, la care se lucreaza deja de cateva saptamani bune. Din cauza vremii, drumarii de la SDM n-au putut finaliza santierul, astfel ca traficul va fi inchis pe cele doua bulevarde si saptamana viitoare.

„Din cauza conditiilor meteo, lucrarile de pe bd. C.D. Loga nu se pot efectua in prezent. Ca urmare, Comisia de Circulatie a avizat inchiderea traficului rutier pe bd. C.D. Loga, tronsonul cuprins intre strazile Michelangelo si bd. Revolutiei din 1989, in perioada 30.08.2021 (incepand cu ora 7) -3.09.2021(pana la ora 7), in vederea executarii lucrarilor de ridicare la cota a capacelor de camin si a gurilor de scurgere, precum si asternere a stratului de uzura”, transmite Biroul Transport din cadrul PMT, vineri.

Pasajul Michelangelo, inchis pentru Turul Romaniei la Ciclism
Marti, 31 august, va fi inchis traficului rutier si Pasajul Michelangelo, pentru Turul Romaniei la Ciclism, care se desfasoara in perioada 31 august – 5 septembrie. Turul va debuta la Timisoara, iar Comisia de Circulatie din cadrul PMT a avizat mai multe restrictii rutiere.

„In data de 31.08.2021, intre orele 16-22, Comisia de Circulatie a avizat inchiderea temporara a traficului auto pe un traseu de 4 km pentru desfasurarea cursei-prolog: START (parcarea UVT) – bd. Vasile Parvan – prin Pasajul Michelangelo – intoarcere 180 grade la stanga inainte de iesirea din pasajul Michelangelo – prin Pasajul Michelangelo – bd. Vasile Parvan – peste podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 1)”, transmite Biroul Transport din PMT.

Turul se desfasoara si pe traseul str. 20 Decembrie 1989 – Piata Iancu Huniade – bd. I.C. Bratianu – intoarcere 180 grade la stanga pe breteaua dinainte de sensul giratoriu – bd. I.C. Bratianu – Piata Iancu Huniade – str. 20 Decembrie 1989 – bd. C.D. Loga – bd. Regele Ferdinand I (banda 1) – podul Mihai Viteazul (sensul din amonte, banda 2, contrasens) – bd. Vasile Parvan – FINISH str. Traian Lalescu (intersectia cu str. Ioan Curea).

Tot in 31 august, intre orele 12-22 va fi inchisa si str. Traian Lalescu, tronsonul cuprins intre bd. Vasile Parvan si str. Ioan Curea, pentru instalarea si dezinstalarea zonei de finish.

Va fi afectata si circulatia mijloacelor de transport in comun.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005955 (s)