News Flash:

Modernizare finalizată

Piața de Gros din Timișoara beneficiază de iluminat perimetral

5 Mai 2023
264 Vizualizari | 0 Comentarii


Societatea Piețe S.A. Timișoara a încheiat modernizarea sistemului de iluminat perimetral în Piața de Gros din Timișoara. Această îmbunătățire va transforma spațiul într-unul iluminat mai eficient și economic.

„Ne dorim să reducem din costurile de administrare, să fim mai eficienți energetic și să asigurăm condiții cât mai bune pentru colaboratorii noștri, producătorii agricoli, persoanele fizice sau juridice cu care lucrăm, dar și pentru agenții economici și prestatorii de servicii. Piața de Gros din Timișoara este prima dintre cele unsprezece pe care le gestionăm și în care investim pentru modernizarea sistemului de iluminat”, a transmis directorul general al societății, Mirel Pop.

După finalizarea modernizării sistemului de iluminat din Piața de Gros din Timișoara, societatea a reușit să reducă consumul de energie electrică cu jumătate și să îmbunătățească semnificativ calitatea și intensitatea iluminatului. Înainte de modernizare, fiecare bec consuma 160 de wați și emitea 3.000 de lumeni, dar acum, noile becuri consumă doar 80 de wați și emit 11.000 de lumeni. 

Piața de Gros din Timișoara este principalul punct de desfacere și sprijin pentru comercianții și producătorii agricoli din întreaga zonă de vest a țării și zona transfrontalieră cu Ungaria și Serbia.

 În prezent, există spații dotate pentru ca vânzătorii să își poată desfășura activitatea în condiții de igienă și confort. Piața de Gros este structurată astfel: 24 boxe de 58 de metri pătrați, 16 chioșcuri de 10 metri pătrați, 20 boxe de 24 de metri pătrați, 25 chioșcuri de 21 de metri pătrați și un restaurant, totalizând o suprafață închiriată de 2.557 de metri pătrați. Următoarea piață care va beneficia de investiții în iluminatul perimetral este Piața de Producători Mehala 2.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005471 (s)